HomeSitemap ► Romanian

Software de recuperare a datelor media amovibil
Pictogramă

Recuperați fișierele și folderele pierdute sau lipsă de pe diverse dispozitive flash amovibile, inclusiv playere mp3/mp4, PC-uri de buzunar, dispozitive PDA etc. disponibil în 256MB, 512MB, 1GB, 2GB etc.

DDR Professional - Recuperare date
Pictogramă

Software avansat și ușor de utilizat de recuperare a datelor pentru a salva cantități mari de date pierdute din stocarea hard sau USB, cum ar fi carduri de memorie (SDHC, carduri multimedia, carduri de computer etc.), playere digitale, unități USB, telefoane mobile, camere digitale . jucători etc.

Software de recuperare a datelor mobile
Pictogramă

Software-ul de recuperare a datelor mobile este un software util pentru a recupera datele șterse de pe diferite tipuri de telefoane mobile. Software-ul de recuperare a datelor pentru telefonul mobil oferă date pierdute în scenarii majore de pierdere de date, cum ar fi memoria formatată sau coruptă a telefonului mobil, manipularea necorespunzătoare a dispozitivului, transferul de date de la un dispozitiv la altul și alte cauze de pierdere de date.

Software de recuperare de date Android
Pictogramă

Software-ul de recuperare a datelor Android vă ajută să recuperați fotografiile digitale șterse, imaginile, fotografiile, fișierele mp3/mp4, folderele, fișierele audio, videoclipurile și alte date valoroase de pe diferite dispozitive Android. Programul de recuperare a fișierelor Android oferă o tehnică de scanare încorporată care scanează complet dispozitivul Android pentru a recupera datele pierdute.

Software de recuperare a datelor cardului de memorie
Pictogramă

Recuperați datele pierdute de pe diferite unități flash, inclusiv card Micro SD, card de memorie SDHC, Mini SDHC, card MMC, Compact Flash, xD, sD etc, într-un mod ușor. Software-ul cardului de memorie acceptă toate tipurile de porturi de stocare video USB (bus serial), cum ar fi CF (compact flash), XD (card imagine), SM (media securizată), SM (media inteligentă), microdisc etc.

Software de recuperare a datelor cartelei SIM
Pictogramă

Pe deplin capabil să recupereze textul sms șterse sau șterse citit/șters, numere de telefon șterse de pe cartela SIM de pe telefonul mobil folosind un cititor de carduri SIM standard PC/SC sau Phoenix. Software-ul de recuperare a cardului oferă backup pentru cartela SIM mobilă în timp minim și salvează datele recuperate în format text pentru referințe ulterioare.

Software de recuperare a datelor camerei digitale
Pictogramă

Recuperarea automată a imaginilor, fotografiilor, imaginilor, fișierelor audio-video șterse de pe echipamentul camerei digitale pierdute din cauza corupției virușilor sau a mediilor de stocare infectate. Software-ul acceptă diverse tipuri de producători de media digitale, inclusiv IBM, Canon, Casio, Olympus, Fujifilm, LG Electronics, Hitachi, HP, Yashica, Panasonic, Philips, Epson, Samsung etc.

Software de recuperare a imaginilor digitale
Pictogramă

Recuperați toate fotografiile, imaginile, fotografiile digitale șterse sau formatate cu suport pentru documente în format jpg, jpeg, gif de pe hard disk și alte unități USB amovibile. Software Compatibil cu toate componentele hardware majore (inclusiv IBM, Toshiba, Intel, Maxtor, Toshiba etc.) și unități media amovibile (inclusiv Transcend, Kingston, IBM, SanDisk, Sony, Panasonic etc.).

Software de recuperare a datelor NTFS
Pictogramă

Utilitarul de revelare a documentelor, ușor de utilizat, ajută la raportarea a tot ceea ce a fost formatat sau șters de pe un hard disk Windows partiționat de sistemele de fișiere NTFS și NTFS5. NTFS acceptă dispozitive de stocare a datelor conduse de diverse medii, inclusiv SATA, IDE, EIDE, SCSI la toți producătorii majori de hardware, cum ar fi Hitachi, Toshiba, Seagate, Digital, Western, Quantum și alți producători similari de hard disk disponibili pe piață.

Software de recuperare a datelor FAT
Pictogramă

O soluție sigură și fiabilă pentru salvarea fișierelor pierdute din partițiile de pe hard disk cu suport funcțional complet al sistemului de fișiere 16/32 FAT. Instrumentul restaurează și restaurează complet automat partiția Windows PINGES a fișierelor corupte și restaurează datele într-un mod eficient.

Software de recuperare a datelor iPod
Pictogramă

Recuperați în siguranță muzică mp3, audio, video, melodii, imagini de pe Apple iPod Mini, iPod Nano etc. formatat sau deteriorat din toate seriile de generație. Software-ul ajută utilizatorii să convertească muzică, melodii mp3, fotografii, imagini, imagini audio, video etc. Dispozitiv de redare digitală Apple iPod pentru a recupera și restaura în siguranță.

Software-ul de recuperare a datelor Zune
pictograma

Recuperează fișierele și folderele șterse dacă sunt pierdute prin conectivitate wireless Zune-to-Zune (funcție Wi-Fi) și recuperează datele lipsă din cauza utilizării necorespunzătoare a playerului dvs. de muzică digitală Zune. Software-ul poate restaura muzica pierdută, colecția audio-video, fotografii digitale, imagini de fundal animate, podcasturi, fotografii, melodii de album etc.

Choose your Language to browse the website:-

Afrikaans
Albanian
Armenian
Arabic
Azerbaijani
Chinese
Bulgarian
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
Filipino
German
French
Haitian Creole
Hebrew
Greek
Irish
Indonesian
Hungarian
Italian
Japanese
Korean
Latin
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Romanian
Portuguese
Russian
Spanish
Swedish
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish
Chinese-Simplified