HomeSitemap ► Macedonian

Отстранлив софтвер за обновување на медиумски податоци
Икона

Враќање на изгубени или исчезнати датотеки и папки од различни отстранливи флеш-уреди, вклучувајќи mp3/mp4 плеери, џебни компјутери, PDA уреди итн. достапни во 256MB, 512MB, 1GB, 2GB итн.

DDR Professional - Обнова на податоци
Икона

Напреден и лесен за употреба софтвер за обновување податоци за спасување на големи количини на изгубени податоци од хард или USB складирање, како што се мемориски картички (SDHC, мултимедијални картички, компјутерски картички, итн.), дигитални плеери, USB-дискови, мобилни телефони, дигитални камери . играчи итн.

Софтвер за обновување на мобилни податоци
Икона

Софтверот за обновување на мобилни податоци е корисен софтвер за враќање на избришаните податоци од различни типови мобилни телефони. Софтверот за обновување податоци од мобилниот телефон обезбедува изгубени податоци во големи сценарија за загуба на податоци, како што се форматирана или оштетена меморија на мобилниот телефон, неправилно ракување со уредот, пренос на податоци од еден уред на друг уред и други причини за загуба на податоци.

Андроид софтвер за обновување податоци
Икона

Софтверот за обновување податоци на Android ви помага да ги вратите избришаните дигитални фотографии, слики, фотографии, mp3/mp4 датотеки, папки, аудио, видеа и други вредни податоци од различни уреди со Android. Програмата за обновување датотеки на Android нуди вградена техника за скенирање која темелно го скенира уредот со Android за да ги врати изгубените податоци.

Софтвер за обновување на податоците од мемориската картичка
Икона

Враќајте ги изгубените податоци од различни флеш-дискови, вклучувајќи Micro SD картичка, SDHC мемориска картичка, Mini SDHC, MMC картичка, Compact Flash, xD, sD итн. на лесен начин. Софтверот на мемориската картичка ги прифаќа сите типови на USB (сериски автобус) порти за складирање видео, како што се CF (компактен блиц), XD (картичка за слика), SM (безбеден медиум), SM (паметен медиум), микродиск итн.

Софтвер за обновување на податоците од SIM картичката
Икона

Целосно способен за преземање на избришан или избришан sms текст прочитан/избришан, избришани телефонски броеви од SIM-картичката на мобилниот телефон користејќи PC/SC или стандарден читач на SIM-картички на феникс. Софтверот за враќање на картичката обезбедува резервна копија на мобилната SIM картичка за минимално време и ги зачувува обновените податоци во текстуален формат за понатамошно упатување.

Софтвер за обновување на податоци од дигитална камера
Икона

Автоматско враќање на избришани слики, фотографии, слики, аудио-видео-датотеки од опрема за дигитална камера изгубена поради вирус или заразен медиум за складирање. Софтверот поддржува различни типови на производители на дигитални медиуми, вклучувајќи ги IBM, Canon, Casio, Olympus, Fujifilm, LG Electronics, Hitachi, HP, Yashica, Panasonic, Philips, Epson, Samsung итн.

Дигитален софтвер за обновување на слики
Икона

Вратете ги сите избришани или форматирани дигитални фотографии, слики, фотографии со поддршка за документи за jpg, jpeg, gif формат од хард диск и други отстранливи USB-дискови. Софтвер Компатибилен со целиот главен хардвер (вклучувајќи IBM, Toshiba, Intel, Maxtor, Toshiba, итн.) и отстранливи медиумски дискови (вклучувајќи Transcend, Kingston, IBM, SanDisk, Sony, Panasonic итн.).

NTFS софтвер за обновување податоци
Икона

Лесна за употреба алатката за откривање документи помага да се пријави сè што е форматирано или избришано од хард диск на Windows поделен со датотечни системи NTFS и NTFS5. NTFS поддржува уреди за складирање податоци управувани од различни медиуми, вклучувајќи SATA, IDE, EIDE, SCSI во сите големи производители на хардвер како што се Hitachi, Toshiba, Seagate, Digital, Western, Quantum и други слични производители на хард дискови достапни на пазарот.

Софтвер за обновување на податоци FAT
Икона

Безбедно и сигурно решение за спасување на изгубени датотеки од срушени партиции на тврдиот диск со целосна функционална поддршка на датотечен систем 16/32 FAT. Алатката целосно автоматски ја обновува и обновува Windows PINGES партицијата на оштетените датотеки и ги обновува податоците на ефикасен начин.

Софтвер за обновување на податоци од iPod
Икона

Безбедно обновете mp3 музика, аудио, видео, песни, слики од форматирани или оштетени Apple iPod Mini, iPod Nano итн во сериите од сите генерации. Софтверот им помага на корисниците да конвертираат музика, mp3 песни, фотографии, слики, аудио слики, видео, итн. Уред за дигитален плеер на Apple iPod за безбедно враќање и обновување.

Zune Data Recuperatio софтвер
икона

Ги обновува избришаните датотеки и папки доколку се изгубат на безжичното поврзување Zune-to-Zune (функција Wi-Fi) и ги враќа податоците што недостасуваат поради неправилна употреба на вашиот дигитален музички плеер Zune. Софтверот може да ја врати изгубената музика, аудио-видео колекција, дигитални фотографии, анимирани позадини, подкасти, фотографии, песни од албуми итн.

Choose your Language to browse the website:-

Afrikaans
Albanian
Armenian
Arabic
Azerbaijani
Chinese
Bulgarian
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
Filipino
German
French
Haitian Creole
Hebrew
Greek
Irish
Indonesian
Hungarian
Italian
Japanese
Korean
Latin
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Romanian
Portuguese
Russian
Spanish
Swedish
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish
Chinese-Simplified