Pen Drive Data Recovery

Adat-helyreállítási-usb-drive.com biztosítja pen drive adat visszaszerzés szoftver a minőségi eredményeket kezelni a fontos fájlokat, teljes bizalommal. Amint azt vezető adat-helyreállítást, információ menedzsment megoldás kínálunk számos egyéb szoftver, hogy foglalkozzon a kritikus adatvesztés igényeit.

Pen Drive Data Recovery Software

Pen Drive ad nekünk nagy kényelem a mai üzleti életben. Meg lehet osztani, és át hatalmas mennyiségű adatokat egyik rendszerből a másik, vagy változó dokumentumok az egyik helyről a másikra. Azonban, mivel az emberi hibák és sok más okból, akkor gyakran találkoznak zavart helyzet elvesztésének Pen Drive adatokat. Például, ha az adatok törlődnek antivírus, fájlok és mappák változott parancsikont, véletlen törlés, szoftver korrupció és sok más okból.

Ha találkozik ezeket a problémákat, és azt szeretnék, hogy újra az elveszett adatokat, van megoldás, hogy visszaszerezze az adatokat pen drive. A Pen drive adat visszaszerzés szoftver segít, hogy vissza elveszett fájlokat pen drive, flash meghajtó, pendrive és egyéb USB-meghajtók. Pen drive adat visszaszerzés műsor visszanyeri elvesztett szöveges dokumentumok, fotók, képek, képek, videók, hangok és más értékes fájlokat pen drive adattároló eszközök.

Pen Drive Data Recovery Software

Használja a következő lépés a pen drive adat visszaszerzés:

Csatlakoztassa a Pen drive USB port a rendszer

letöltése pen drive adat visszaszerzés szoftver

Install Pen drive Data Recovery szoftver

Fuss a szoftver a rendszeren

Válassza keresési feltételekkel

Válassza ki a partíciót, ahonnan szeretnénk, hogy elvesztett adatokat

Várjon, amíg a szoftver befejezi a lemez szkennelési folyamat

Most a szoftver megmutatja az összes hasznosítható adatokat

Keressük meg a célhelyet, hogy mentse a visszanyert adatok.

Cserélhető média Data Recovery Software

Removable Media Data Recovery Software

Elvesztett vagy hiányzó fájlokat és mappákat a különböző cserélhető adathordozók flash drive, beleértve MP3/MP4 lejátszó, Pocket PC, PDA eszközök stb kapható 256MB, 512MB, 1GB, 2GB.

DDR Professional - Data Recovery Software

DDR Professional - Data Recovery Software

Advance és könnyen használható adat visszaszerzés szoftver megmenteni elveszett fontos adatokat rögzített meghajtó vagy USB adattároló eszközök, mint a memóriakártya (SDHC, Multimedia kártya, PC kártya, stb), digitális audio lejátszó, USB drive, mobiltelefonok, digitális fényképezőgépek, digitális audio játékosok stb, nincs idő.

Mobile Phone Data Recovery Software

Mobile Phone Data Recovery Software

Mobiltelefon adat visszaszerzés szoftver hasznos program visszaállítani törölt adatokat a különböző típusú mobiltelefon. Mobiltelefon fájl helyreállítási program visszaállítja elveszett adatok jelentős adatvesztés forgatókönyveket, mint a formázott vagy sérült memóriakártyát a mobiltelefon, nem megfelelő eszköz kezelése, adatok átvitele egyik készülékről a másikra, és egyéb adatok elvesztése okoz.

Android Data Recovery Software

Android Data Recovery Software

Android adat visszaszerzés szoftver segít visszaállítani a törölt digitális fotók, képek, képek, MP3/MP4 fájlok, mappák, audio, video és egyéb értékes adatokat a különböző Android készülékek. Android fájl helyreállítási program beépített merevlemez szkennelési technikát, amely mélyen ellenőrzi az Android készülék az elveszített adatokat.

Memory Card Data Recovery Software

Memory Card Data Recovery Software

Elhoz vissza az adatok elvesznek a különböző flash kártyák, köztük a Micro SD kártya, SDHC memóriakártyák, Mini SDHC, MMC kártya, Compact Flash, xD, SD, stb, egyszerű módon. Memóriakártya visszaszerzés szoftver támogatja az összes típusú USB (Universal Serial Bus) port memória kártya, mint a CF (Compact Flash), XD (Picture Card), SM (secure média), SM (Smart Media), Micro Drive, stb

Sim kártya Data Recovery Software

Sim Card Data Recovery Software

Teljes mértékben képes a törölt vagy törölt olvasott / olvasatlan szöveges sms, törölt telefonkönyv számok mobiltelefon SIM-kártya a PC / SC vagy a Phoenix szabványos SIM-kártya olvasó. Kártya visszaszerzés szoftver biztonsági másolatot a mobil sim kártya nagyon rövidebb idő alatt, és mentse a visszanyert adatok szöveges formátum további hivatkozás.

Digitális fényképezőgép Data Recovery Software

Digital Camera Data Recovery Software

Automatikus helyreállítás a törölt képek, képek, fotók, audio-video fájlokat a digitális kamerát elvesztett miatt sérült, vagy vírussal fertőzött adathordozók. Szoftver támogatja a különböző típusú digitális média gyártó többek között az IBM, a Canon, Casio, Olympus, Fujifilm, az LG Electronics, a Hitachi, a HP, Yashica, Panasonic, Philips, Epson, Samsung, stb

Digital Pictures Recovery Software

Digital Pictures Recovery Software

Undelete minden törölt vagy formázott digitális állóképek, fotók, pattan támogatásával a jpg, jpeg, gif formátumban a merevlemezre, és egyéb cserélhető USB-meghajtók. Szoftver kompatibilis az összes jelentős merevlemez márkák (többek között az IBM, a Toshiba, az Intel, Maxtor, Toshiba, stb) és a cserélhető meghajtó (beleértve a Transcend, Kingston, az IBM, a SanDisk, a Sony, a Panasonic, stb.)


NTFS Data Recovery Software

NTFS Data Recovery Software

Könnyen kezelhető fájl feltár segédprogram segít unformat minden formázott vagy törölt adatokat a Windows merevlemez partíció alapú NTFS fájlrendszer és NTFS5. NTFS adatok mentési eszköz támogatja a több média meghajtó beleértve SATA, IDE, EIDE, SCSI összes nagy márkák, mint a Hitachi, a Toshiba, a Seagate, Western Digital, Quantum és más egyenértékű a merevlemez-gyártók a piacon elérhető.

FAT Data Recovery Software

FAT Data Recovery Software

Biztonságos és megbízható megoldás, hogy megmentse elveszett fájlokat logikailag lezuhant merevlemez partíciókat teljes funkcionális támogatására FAT 16/32 fájlrendszer. Teljesen automatikus segédprogram, tárolt és javítás sérült Windows FAT partíciós tábla fájlok az adatokat hatékony módon.


iPod Data Recovery szoftver

iPod Data Recovery Software

Biztonságosan helyreállítása mp3 zene, audio, video, dalok, képek a formázott vagy sérült Apple iPod, beleértve iPod Mini, iPod Nano stb minden generációs sorozat. Szoftver segítségével a felhasználók biztonságosan letölteni és visszaállítani a zene, mp3 dalok, képek, képek, audio-video állókép, stb az Apple iPod digitális lejátszó eszköz.

Zune Data Recovery Software

Zune Data Recovery Software

Letölti törölt fájlok és mappák, ha elvesznek a Zune-to-Zune vezeték nélküli kapcsolat (Wi-Fi funkció), és visszaállítja hiányzó adatok miatt nem megfelelő kezelése a Zune digitális zenelejátszó. Szoftver felépüléséig visszanyeri elvesztett kedvenc zene, audio-video gyűjtemény, digitális képek, animált háttérképek, podcastok, képek, album dalok stb

Copyright © data-recovery-usb-drive.com