HomeSitemap ► Hungarian

Mobil média adat-helyreállító szoftver
Ikon

Helyreállíthatja az elveszett vagy hiányzó fájlokat és mappákat különféle hordozható médiameghajtókról, beleértve az MP3/mp4 lejátszókat, a kéziszámítógépet, a PDA-t és egyebeket. 256 MB, 512 MB, 1 GB, 2 GB stb.

DDR Professional - adatmentés
Ikon

A fejlett és könnyen használható adat-helyreállító szoftver visszaállítja a merevlemezről vagy USB-háttértároló eszközökről, például memóriakártyáról (SDHC, multimédiás kártyák, PC-kártya stb.), digitális audiolejátszókról, USB flash meghajtóról, mobiltelefonokról elveszett fontos adatokat. , digitális kamerák. , digitális audiolejátszók stb. pillanatok alatt.

Mobil adat-helyreállító szoftver
Ikon

A mobil adathelyreállító szoftver egy hasznos szoftver a különböző típusú mobiltelefonokról törölt adatok helyreállításához. A mobiltelefon-fájl-helyreállító szoftver visszaállítja az elveszett adatokat jelentős adatvesztési forgatókönyvek esetén, például formázott vagy sérült mobiltelefon-memóriakártya, nem megfelelő eszközkezelés, adatátvitel egyik eszközről a másikra és az adatvesztés egyéb okai.

Android adat-helyreállító szoftver
Ikon

Az Android adathelyreállító szoftver segítségével visszaállíthatja a törölt digitális fényképeket, képeket, képeket, mp3/mp4 fájlokat, mappákat, hanganyagokat, videókat és egyéb értékes adatokat különböző Android-eszközökről. Az Android fájl-helyreállító szoftver beépített lemezszkennelési technológiát kínál, amely mélyen átvizsgálja Android-eszközét az elveszett adatok helyreállítása érdekében.

Memóriakártya adathelyreállító program
Ikon

Az elveszett adatok helyreállítása különféle flash kártyákról, beleértve a Micro SD kártyát, SDHC memóriakártyát, Mini SDHC kártyát, MMC kártyát, Compact Flash, xD, sD stb. A memóriakártya-helyreállító szoftver minden típusú USB (Universal Serial Bus) portos memóriakártyát támogat, mint például a CF (Compact Flash), XD (Image Card), SM (Secure Media), SM (Smart Media), Micro Floppy stb.

SIM-kártya adathelyreállító program
Ikon

A teljesen törölt vagy törölt olvasott/olvasatlan szöveges üzeneteket, törölt telefonkönyv számokat képes visszakeresni a mobiltelefon SIM-kártyájáról PC/SC vagy Phoenix szabványos SIM-kártya olvasó segítségével. A kártya-helyreállító szoftver sokkal rövidebb idő alatt biztosítja a mobil SIM-kártya biztonsági mentését, és a visszaállított adatokat szöveges formátumban menti el későbbi használatra.

Digitális fényképezőgép adat-helyreállító szoftver
Ikon

Sérült vagy vírussal fertőzött adathordozó miatt elveszett, törölt fényképek, képek, fényképek, audio-video fájlok automatikus helyreállítása a digitális fényképezőgépről. A szoftver a digitális médiagyártók széles skáláját támogatja, köztük az IBM, a Canon, a Casio, az Olympus, a Fujifilm, az LG Electronics, a Hitachi, a HP, a Yashica, a Panasonic, a Philips, az Epson, a Samsung és mások.

Digitális fénykép-helyreállító szoftver
Ikon

Helyreállíthat minden törölt vagy formázott digitális fényképet, fényképet, fényképet jpg, jpeg, gif fájlformátumok támogatásával merevlemezről és más cserélhető USB-meghajtóról. Szoftver Kompatibilis az összes főbb márkájú merevlemezekkel (beleértve az IBM, Toshiba, Intel, Maxtor, Toshiba stb.) és cserélhető meghajtókkal (többek között Transcend, Kingston, IBM, SanDisk, Sony, Panasonic stb.).

NTFS adat-helyreállító szoftver
Ikon

A könnyen használható fájl-helyreállító szoftver lehetővé teszi az összes formázott vagy törölt adat formázását az NTFS és NTFS5 fájlrendszerrel particionált Windows merevlemezről. Az NTFS adat-helyreállító eszköz különféle médiameghajtókat támogat, beleértve a SATA-t, IDE-t, EIDE-t, SCSI-t az összes olyan jelentős márka számára, mint a Hitachi, a Toshiba, a Seagate, a Western Digital, a Quantum és más hasonló merevlemez-gyártók a piacon.

FAT adathelyreállító program
Ikon

Biztonságos és megbízható megoldás az elveszett fájlok helyreállítására a logikailag meghibásodott merevlemez-partíciókról, teljes mértékben működőképes FAT 16/32 fájlrendszer támogatással. A teljesen automatikus eszköz hatékonyan kéri le és állítja vissza az adatokat a sérült Windows FAT partíciós tábla fájljaiból.

iPod adat-helyreállító szoftver
Ikon

Biztonságosan visszaállíthatja az mp3 zenét, hangot, videót, dalokat, fényképeket formázott vagy sérült Apple iPod készülékekről, beleértve az iPod Mini, iPod Nano stb. minden generációját. A szoftver segít a felhasználóknak zenéket, mp3 dalokat, képeket, fényképeket, audio-video fényképeket és még sok mást konvertálni. Apple iPod digitális zenelejátszójának biztonságos helyreállításához és helyreállításához.

Choose your Language to browse the website:-

Afrikaans
Albanian
Armenian
Arabic
Azerbaijani
Chinese
Bulgarian
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
Filipino
German
French
Haitian Creole
Hebrew
Greek
Irish
Indonesian
Hungarian
Italian
Japanese
Korean
Latin
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Romanian
Portuguese
Russian
Spanish
Swedish
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish
Chinese-Simplified