HomeSitemap ► Malay

Perisian pemulihan data media boleh tanggal
ikon

Pulihkan fail dan folder yang hilang atau hilang daripada pelbagai peranti pemacu kilat boleh tanggal, termasuk pemain mp3/mp4, PC poket, peranti PDA, dsb. tersedia dalam 256MB, 512MB, 1GB, 2GB dll.

DDR Professional - Pemulihan Data
ikon

Perisian pemulihan data yang canggih dan mudah digunakan untuk menyelamatkan sejumlah besar data yang hilang daripada storan keras atau USB seperti kad memori (SDHC, kad multimedia, kad komputer, dll.), pemain digital, pemacu USB, telefon mudah alih, kamera digital . pemain dll.

Perisian pemulihan data mudah alih
ikon

Perisian pemulihan data mudah alih ialah perisian yang berguna untuk memulihkan data yang dipadam daripada pelbagai jenis telefon mudah alih. Perisian pemulihan data telefon mudah alih menyediakan data yang hilang dalam senario kehilangan data utama seperti memori telefon mudah alih yang diformatkan atau rosak, pengendalian peranti yang tidak betul, pemindahan data dari satu peranti ke peranti lain dan punca kehilangan data yang lain.

Perisian pemulihan data Android
ikon

Perisian pemulihan data Android membantu anda memulihkan foto, imej, foto, fail mp3/mp4, folder, audio, video dan data berharga lain yang dipadamkan daripada peranti Android yang berbeza. Program pemulihan fail Android menawarkan teknik pengimbasan terbina dalam yang mengimbas peranti Android dengan teliti untuk memulihkan data yang hilang.

Perisian pemulihan data kad memori
ikon

Pulihkan data yang hilang daripada pelbagai pemacu kilat termasuk kad Micro SD, kad memori SDHC, Mini SDHC, kad MMC, Compact Flash, xD, sD dll dengan cara yang mudah. Perisian kad memori menerima semua jenis port storan video USB (Bas bersiri) seperti CF (denyar padat), XD (kad imej), SM (media selamat), SM (media pintar), mikrodisk, dsb.

Perisian pemulihan data kad sim
ikon

Berkebolehan sepenuhnya untuk mendapatkan semula teks sms yang dipadam atau dipadam yang dibaca/dipadam, nombor telefon yang dipadam daripada kad Sim telefon bimbit menggunakan pembaca kad Sim standard PC/SC atau phoenix. Perisian pemulihan kad menyediakan sandaran kad sim mudah alih dalam masa minimum dan menyimpan data yang dipulihkan dalam format teks untuk rujukan selanjutnya.

Perisian pemulihan data kamera digital
ikon

Pemulihan automatik gambar, foto, imej, fail audio-video yang dipadamkan daripada peralatan kamera digital yang hilang disebabkan oleh virus atau kerosakan media storan yang dijangkiti. Perisian ini menyokong pelbagai jenis pengeluar media digital termasuk IBM, Canon, Casio, Olympus, Fujifilm, LG Electronics, Hitachi, HP, Yashica, Panasonic, Philips, Epson, Samsung, dll.

Perisian pemulihan imej digital
ikon

Pulihkan semua foto, imej, foto digital yang dipadam atau diformat dengan sokongan untuk jpg, jpeg, dokumen format gif daripada cakera keras dan pemacu USB boleh tanggal lain. Perisian Serasi dengan semua perkakasan utama (termasuk IBM, Toshiba, Intel, Maxtor, Toshiba, dll.) dan pemacu media boleh tanggal (termasuk Transcend, Kingston, IBM, SanDisk, Sony, Panasonic, dll.).

Perisian pemulihan data NTFS
ikon

Utiliti penzahir dokumen yang mudah digunakan membantu melaporkan semua yang telah diformatkan atau dipadamkan daripada pemacu keras Windows yang dipisahkan oleh sistem fail NTFS dan NTFS5. NTFS menyokong peranti storan data yang didorong oleh pelbagai media termasuk SATA, IDE, EIDE, SCSI dalam semua pengeluar perkakasan utama seperti Hitachi, Toshiba, Seagate, Digital, Western, Quantum dan pengeluar cakera keras lain yang serupa yang terdapat di pasaran.

Perisian Pemulihan Data FAT
ikon

Penyelesaian yang selamat dan boleh dipercayai untuk menyelamatkan fail yang hilang daripada partition cakera keras yang ranap dengan sokongan fungsi penuh sistem fail 16/32 FAT. Alat ini secara automatik memulihkan dan memulihkan partition windows PINGES fail yang rosak dan memulihkan data dengan cara yang cekap.

Perisian pemulihan data iPod
ikon

Pulihkan muzik mp3, audio, video, lagu, gambar dengan selamat daripada Apple iPod Mini, iPod Nano dan lain-lain yang diformat atau rosak dalam semua siri generasi. Perisian ini membantu pengguna untuk menukar muzik, lagu mp3, foto, imej, imej audio, video, dll. Peranti pemain digital Apple iPod untuk memulihkan dan memulihkan dengan selamat.

Perisian Recuperatio Data Zune
ikon

Memulihkan fail dan folder yang dipadam jika hilang pada sambungan wayarles Zune-to-Zune (fungsi Wi-Fi) dan memulihkan data yang hilang akibat penggunaan pemain muzik digital Zune anda yang tidak betul. Perisian ini boleh memulihkan muzik yang hilang, koleksi audio-video, foto digital, kertas dinding animasi, podcast, foto, lagu album dll.

Choose your Language to browse the website:-

Afrikaans
Albanian
Armenian
Arabic
Azerbaijani
Chinese
Bulgarian
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
Filipino
German
French
Haitian Creole
Hebrew
Greek
Irish
Indonesian
Hungarian
Italian
Japanese
Korean
Latin
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Romanian
Portuguese
Russian
Spanish
Swedish
Thai
Turkish
Ukraine
Vietnamese
Yiddish
Chinese-Simplified