Pen Drive Data Recovery

Data-pemulihan-usb-drive.com menyediakan pen drive perisian pemulihan data dengan hasil yang berkualiti untuk menguruskan fail-fail penting anda dalam penuh keyakinan. Sebagai pemimpin yang diiktiraf pemulihan, penyelesaian pengurusan maklumat data kami menawarkan pelbagai luas pelbagai perisian lain untuk menangani keperluan kehilangan data kritikal anda.

Mac Data Recovery Software Klik di sini untuk Mac Pemulihan Data Perisian

Pen Drive Pemulihan Data Perisian

Pen Drive memberikan kita kemudahan yang besar dalam kehidupan perniagaan hari ini. Anda boleh berkongsi dan memindahkan data jumlah yang besar dari satu sistem yang lain atau beralih dokumen dari satu lokasi ke lokasi yang lain. Walau bagaimanapun, disebabkan kesilapan manusia atau banyak sebab-sebab lain, anda sering menghadapi situasi malu kehilangan data Drive Pen. Sebagai contoh, jika data yang dipadam oleh antivirus, fail dan folder berubah menjadi jalan pintas, penghapusan sengaja, rasuah perisian dan banyak sebab-sebab lain.

Jika anda sedang menghadapi masalah-masalah ini dan ingin mendapatkan kembali data hilang anda, kami mempunyai penyelesaian untuk mendapatkan kembali data dari pen drive. Pen drive perisian pemulihan data kami membantu anda untuk mendapatkan kembali fail yang hilang dari pen drive, flash drive, pemacu ibu jari dan lain-lain jenis pemacu USB. Pen drive data program pemulihan pulih kehilangan dokumen teks, gambar, imej, gambar, video, audio dan fail berharga yang lain dari cakera peranti penyimpanan data pen.

Pen Drive Data Recovery Software

Gunakan berikutan Langkah untuk pen drive pemulihan data:

Plug dalam pemacu Pen menggunakan Port USB dalam sistem anda

turun pen drive data perisian pemulihan

Pasang Pen drive Pemulihan Data perisian

Main perisian kami pada sistem anda

Pilih kriteria mencari

Pilih partition yang anda mahu untuk memulihkan data hilang

Tunggu sehingga perisian selesai proses imbasan cakera

Sekarang perisian akan menunjukkan semua data diperolehi

Lihat lokasi destinasi untuk menyelamatkan data yang dipulihkan.

Alih Pemulihan Data Media Perisian

Removable Media Data Recovery Software

Pulih hilang atau hilang fail dan folder dari pelbagai media tanggal denyar termasuk pemain MP3/MP4, Pocket PC, peranti PDA dan lain-lain boleh didapati di 256MB, 512MB, 1GB, 2GB.

DDR Profesional - Pemulihan Data Perisian

DDR Professional - Data Recovery Software

Advance dan mudah untuk menggunakan perisian pemulihan data untuk menyelamatkan data penting hilang dari cakera tetap atau peranti storan massa USB seperti kad memori (SDHC, kad Multimedia, kad PC dan lain-lain), pemain audio digital, USB drive, telefon bimbit, kamera digital, audio Digital pemain dan lain-lain dalam masa yang singkat.

Telefon Pemulihan Data Perisian

Mobile Phone Data Recovery Software

Telefon bimbit pemulihan data perisian adalah program yang berguna untuk mendapatkan data yang dipadam daripada pelbagai jenis telefon bimbit. Sel telefon file program pemulihan mengembalikan data yang hilang dalam senario kehilangan data utama seperti diformat atau rosak kad memori telefon bimbit, pengendalian peranti yang tidak betul, memindahkan data dari satu peranti yang lain dan lain-lain sebab-sebab kehilangan data.

Android Pemulihan Data Perisian

Android Data Recovery Software

Android pemulihan data perisian membantu anda untuk mendapatkan gambar-gambar anda dipadam digital, gambar, imej, fail mp3/mp4, folder, audio, video dan data berharga lain daripada peranti android berbeza. Android fail program pemulihan menyediakan terbina cakera teknik imbasan yang mendalam mengimbas peranti android untuk memulihkan data yang hilang.

Memori Kad Pemulihan Data Perisian

Memory Card Data Recovery Software

Ambil kembali data yang hilang dari pelbagai kad flash termasuk Micro SD Card, Kad Memori SDHC, Mini SDHC, MMC Card, Compact Flash, xD, sd dan lain-lain dengan cara yang mudah. Memori kad perisian pemulihan menyokong semua jenis USB (Universal bas bersiri) kad memori pelabuhan seperti CF (padat Flash), XD (kad gambar), SM (selamat media), SM (media pintar), mikro memandu dan lain-lain

Sim Kad Pemulihan Data Perisian

Sim Card Data Recovery Software

Sepenuhnya mampu untuk mendapatkan dipadam atau terpadam membaca / sms teks yang tidak dibaca, nombor buku telefon dipadamkan dari telefon mudah alih sim kad dengan menggunakan PC / SC atau phoenix standard sim kad pembaca. Kad perisian pemulihan menyediakan sokongan kad sim telefon bimbit dalam masa yang sangat kurang dan menyimpan data pulih dalam format teks untuk rujukan lanjut.

Digital Camera Pemulihan Data Software

Digital Camera Data Recovery Software

Pemulihan automatik dipadam gambar, imej, gambar, fail audio-video dari peranti kamera digital hilang akibat rosak atau virus media penyimpanan dijangkiti. Sokongan perisian pelbagai jenis media digital pengeluar termasuk IBM, Canon, Casio, Olympus, FUJIFILM, LG Electronics, Hitachi, HP, Yashica, Panasonic, Philips, Epson, Samsung dan lain-lain

Digital Pictures Pemulihan Perisian

Digital Pictures Recovery Software

Undelete semua dipadam atau diformat pegun digital, foto, Buncis dengan sokongan kepada jpg, jpeg, gif format fail dari cakera keras dan lain-lain tanggal pemacu USB. Perisian Serasi dengan semua jenama cakera keras utama (termasuk IBM, Toshiba, Intel, Maxtor, Toshiba dan lain-lain) dan boleh ditanggalkan media cakera (termasuk mengatasi, Kingston, IBM, Sandisk, Sony, Panasonic dan lain-lain).


NTFS Pemulihan Data Perisian

NTFS Data Recovery Software

Mudah untuk menggunakan fail pewahyu utiliti membantu anda untuk unformat semua data diformat atau dipadam dari Windows cakera keras dibahagikan berdasarkan NTFS dan NTFS5 sistem fail. NTFS data alat menyelamat menyokong pelbagai media termasuk pemacu SATA, IDE, EIDE, SCSI dalam semua jenama utama seperti Hitachi, Toshiba, Seagate, Western Digital, Kuantum dan setaraf pengeluar cakera keras yang terdapat di pasaran.

FAT Pemulihan Data Perisian

FAT Data Recovery Software

Penyelesaian selamat dan boleh dipercayai untuk menyelamatkan fail-fail hilang dari logik terhempas partition cakera keras dengan sokongan penuh berfungsi untuk FAT 16/32 sistem fail. Utiliti Sepenuhnya automatik mendapatkan semula alat dan pembaikan rosak tingkap FAT partition meja fail data dengan cara yang cekap.


iPod Pemulihan Data Perisian

iPod Data Recovery Software

Selamat memulihkan mp3 muzik, audio, video, lagu, gambar dari diformat atau rosak Apple iPod termasuk Mini iPod, iPod nano dan lain-lain dalam semua siri generasi. Perisian membantu pengguna untuk selamat mengambil dan mengembalikan muzik, mp3 lagu-lagu, imej, gambar, imej pegun audio-video dan lain-lain daripada Apple iPod pemain peranti digital.

Zune Pemulihan Data Perisian

Zune Data Recovery Software

Mendapatkan semula fail dipadam dan folder apabila hilang semasa sambungan tanpa wayar Zune ke Zune (Wi-Fi ciri-ciri) dan mengembalikan data yang hilang disebabkan oleh pengendalian yang tidak betul daripada Zune pemain muzik digital anda. Perisian pulih pulih hilang muzik kegemaran, koleksi audio-video, gambar digital, wallpaper animasi, podcast, imej, lagu-lagu album dan lain-lain.

Copyright © data-recovery-usb-drive.com