Pen Drive Data Recovery

Të dhënave shërim-usb-drive.com ofron Pen drive dhënave software shërim me rezultatet e cilësisë për të menaxhuar fotografi tuaja të rëndësishme në konfidencë të plotë. Si lider i njohur i të dhënave të rimëkëmbjes zgjidhje të menaxhimit të informacionit, ne ofrojmë gamë të gjerë të programeve të ndryshme të tjera për të adresuar nevojat tuaja kritike humbjen e të dhënave.

Mac Data Recovery Software Kliko këtu për Mac Data Recovery Software

Pen Drive Data Recovery Software

Drive Pen na jep komoditet të madh në jetën e sotme të biznesit. Ju mund të ndajnë dhe transferimit të të dhënave sasi të mëdha nga një sistem në dokumente të tjera apo zhvendosur nga një vend në tjetrin. Megjithatë, për shkak të gabimeve të njeriut ose shumë arsye të tjera, ju shpesh takohen situata siklet e humbjes së të dhënave makinë stilolaps. Për shembull, në qoftë se të dhënat është fshirë nga antivirus, dosjet dhe dosjet ndryshuar në shkurtore, fshirja aksidentale, korrupsioni software dhe shumë arsye të tjera.

Nëse ju jeni ndeshi këto probleme dhe duan për të marrë përsëri të dhënat tuaja humbur, ne kemi zgjidhje për të shërohen të dhënave nga pen drive. Pen drive tonë të dhënat e rimëkëmbjes software ju ndihmon për të marrë fotografi humbur kthehet nga pen drive, flash drive, thumb drive dhe llojet e tjera të USB drives. Pen drive dhënat e shërimit Programi i rimëkëmbet humbur dokumentet tekst, fotografi, imazhe, foto, videos, audios dhe fotografi të tjera të vlefshme nga pen drive dhënave storage devices.

Pen Drive Data Recovery Software

Përdorni pas Hapi për makinë stilolaps shërim të dhënave:

në Pen drive duke përdorur një port USB në sistemin tuaj

Shkarko makinë stilolaps të dhënat e rimëkëmbjes software

Instalo Pen Drive Data Recovery software

Run software tonë në sistemin tuaj

Zgjidh kriteret kërkim

Zgjidhni particionin nga të cilat ju doni të shërohen të dhënave ka humbur

Prisni derisa software kompleton procesin e skanimit disk

Tani software do të tregojë të gjitha të dhënat e rikuperueshme

Shfleto për vendndodhjen e destinacionit të ruani të dhënat tuaja shëruar.

Removable Media Software Data Recovery

Removable Media Data Recovery Software

Recover humbur apo të zhdukur dosjet dhe dosjet nga hard lëvizshëm flash media të ndryshme, duke përfshirë lojtarët MP3/MP4, Pocket PC, PDA pajisje etj në dispozicion në 256MB, 512MB, 1GB, 2GB.


DDR Professional - Software Data Recovery

DDR Professional - Data Recovery Software

Advance dhe të lehtë për t'u përdorur software shërim të dhënave për të shpëtuar të dhënat e humbura të rëndësishme nga hard fiks ose USB Mass Storage devices si kartë Memory (SDHC, kartat Multimedia, PC Card etj), lojtarët audio dixhitale, USB drive, telefonat celularë, kamera digjitale, audio dixhitale Lojtarët etj në asnjë kohë.

Mobile dhënat e rimëkëmbjes software

Mobile Phone Data Recovery Software

Telefoni celular të dhënave software shërim është program i dobishëm që të shërohen të dhënave fshihet nga lloje të ndryshme të telefonit celular. Cell phone shërim skedar program rikthen të dhënat e humbur në skenarë të dhënave humbje të mëdha si formatuar kartën e kujtesës ose korruptuar e telefonit celular, pajisje trajtimin e të pahijshme, transferimin e të dhënave nga një pajisje në një tjetër dhe të dhënave të tjera shkakton humbje.


Android Software Data Recovery

Android Data Recovery Software

Android dhënat e rimëkëmbjes software ju ndihmon për të shërohen grisi fotot tuaja dixhitale, fotografi, imazhe, fotografi, dosjet mp3/mp4, audios, video dhe të dhëna të tjera të çmuara nga pajisje të ndryshme Android. Android shërim skedar program siguron inbuilt skanimit teknikën disk që skanon thellësisht pajisjen android për të rimarrë të dhënave ka humbur.

Memory card recovery software dhënave

Memory Card Data Recovery Software

Retrieve mbrapa dhënave ka humbur nga karta flash të ndryshme duke përfshirë edhe mikro kartën SD, kartat e kujtesës SDHC, mini SDHC, MMC Card, Compact Flash, xD, etj SD në mënyrë të lehtë. Memory card recovery software mbështet të gjitha llojet e USB (Universal Serial Bus) si port kujtesës kartë CF (compact flash), (kartë XD foto), SM (media të sigurt), SM (smart media), mikro makinë etj.

Karta SIM software dhënat e shërimit

Sim Card Data Recovery Software

Plotësisht të aftë për të rifitoj fshihet ose shuar lexoni / SMS palexuar tekst, fshirë numrat e librit të telefonit nga telefoni celular kartën SIM duke përdorur PC / SC ose feniks standarde lexues i kartës SIM. Card shërim software ofron backup të kartës SIM celular në kohë shumë më pak dhe për të shpëtuar të dhënat e rikuperuara në formatin tekst për referencë të mëtejshme.

Kamera dixhitale të dhënat e shërimit software

Digital Camera Data Recovery Software

Rimëkëmbjes automatizuar i fotove fshihet, imazhe, fotografi, audio-video fotografi nga pajisja aparat fotografik dixhital humbur për shkak të korruptuar ose virus infektuar media storage. Llojet e ndryshme të mbështesë softverin dixhital prodhuesit mediat, duke përfshirë IBM, Canon, Casio, Olimp, Fujifilm, LG Electronics, Hitachi, HP, Yashica, Panasonic, Philips, Samsung, Epson etj


Software Digital Foto Rimëkëmbjes

Digital Pictures Recovery Software

Undelete fshihet ose formatuar gjithë poza digjitale, snaps, foto me mbështetje për të jpg, jpeg, gif file formats nga hard disk drive dhe të tjera të lëvizshëm USB drives. Software Compatible me të gjitha markat kryesore të hard disk (duke përfshirë IBM, Toshiba, Intel, Maxtor, Toshiba etj) dhe disqet lëvizshëm media (përfshirë kaloj, Kingston, IBM, SanDisk, Sony, Panasonic, etj).


NTFS Data Recovery Software

NTFS Data Recovery Software

Lehtë për t'u përdorur zbuluesi file utility ju ndihmon të unformat gjitha të dhënat e formatuar ose fshihet nga hard disk Windows hard ndarë në bazë të NTFS dhe NTFS5 file të sistemit. NTFS të dhënave mjet shpëtimi mbështet drives të shumta të medias duke përfshirë SATA, IDE, Eide, SCSI në të gjitha llojeve kryesore të tilla si Hitachi, Toshiba, Seagate, Western Digital, kuantike dhe të tjera të prodhuesit ekuivalente hard disk në dispozicion në treg.


FAT dhënave software shërim

FAT Data Recovery Software

Zgjidhje e sigurt dhe të besueshëm për të shpëtuar fotografi humbur nga logjikisht u rrëzua hard disk drive ndarëse me mbështetjen e plotë funksionale në sistemin FAT 16/32 file. Plotësisht automatike shërbimeve Rinxjerr mjet dhe riparimin e korruptuar dritaret tryezë FAT ndarje dosjeve të të dhënave në mënyrë efikase.


iPod Data Recovery Software

iPod Data Recovery Software

Safely rivendosur mp3 Muzikë, audio, video, këngë, foto nga Apple iPods formatuar ose të dëmtuara, duke përfshirë Mini iPod, iPod Nano etj në të gjitha seri gjenerimit. Software ndihmon përdoruesit për të në mënyrë të sigurtë të rifitoj dhe për të rivendosur muzikë, këngë mp3, imazhe, fotografi, audio-video stills etj nga Apple pajisjen lojtar iPod dixhitale.

Zune Software Data Recovery

Zune Data Recovery Software

Rinxjerr fotografi fshihet dhe dosjet, kur humbi gjatë Zune Zune-to-lidhjes pa tel (Wi-Fi funksion) dhe rikthen të dhënat e humbur për shkak të trajtimit të padrejtë të Zune player tuaj dixhital muzikë. Software rimëkëmbet humbur rimëkëmbet muzikë të preferuar, audio-video mbledhjen, foto dixhitale, Wallpapers të animuar, podcast, imazhe, këngë etj album

Copyright © data-recovery-usb-drive.com