HomeSitemapDutch ↔ iPod de software van de gegevensterugwinning

iPod de software van de gegevensterugwinning

iPod de software van de gegevensterugwinning

iPod de software van de gegevensterugwinning

De software van de iPod- gegevensterugwinning is gemakkelijke, veilige en niet-destructieve computersoftware die wordt gebruikt om muziek, mp3, mp3-vbr, mpeg, mp4, appel-lossless dossiers van Vensters 98 ME NT 2000.2003 en Vensters XP of Apple Macintosh OSX terug te krijgen, te herstellen. Het is één van de beste software die voor gebruikers iPod wordt ontworpen.

Krijg alle dossiers en liederen terug die toevallig door de software van de Appel iPod updater werden geschrapt of door automatische iTunes bibliotheekupdate of direct van iPod gebruikend sleutel shift+delete, werden gewist naast wanneer "de ontdekte Aandrijving niet" door uw computer wordt getoond. De Software wordt gebruikt door miljoenen mensen rond de bol.

De software steunt al type van appel ipods met inbegrip van ipod mini, ipod eerste generatie, ipod schuifelgang en ipod nano en andere gelijkaardige apparaten. Deze nut werkt in het geval van geschrapt, geformatteerd, en schade ipod.

Eigenschappen:

  • Het gemakkelijkst en de snelste oplossing van de gegevensterugwinning om alle liederen en beelddossiers terug te krijgen, die toevallig gewist door de automatische iTunes bibliotheekupdate of software werden geschrapt van de Appel iPod updater herstelde uw iPod om de montages van de Fabriek in gebreke te blijven.
  • Krijgt Gegevens terug zelfs als het GEFORMATTEERDE "bericht van" DRIVE NIET door uw Computer terwijl het toegang tot van Aandrijving iPod wordt getoond.
  • De software laat toegang tot de gegevens toe zelfs wanneer de schijfverdeling niet herkenbaar door uw systeem is.
  • Het krijgt al uw dossiers terug die door het dossiersysteem van Vensters werden geformatteerd.
  • Krijg bedorven iPod iTunes, mp3, MPEG - WAV en andere liederendossiers door ipod de software van de gegevensterugwinning te gebruiken terug.
  • Verstrekt beste oplossing voor Vensters 98 ME NT 2000.2003 en de uitgave of Apple Macintosh OSX van Vensters XP.
  • Verstrekt de mening van de Ontdekkingsreiziger voor alle terug te krijgen dossiers zelfs alvorens de echte terugwinning wordt uitgevoerd.
  • Gemakkelijk te installeren en kan door niet technische mensen worden gebruikt.
  • De software verstrekt snelste output en minder verwerkingstijd.