HomeSitemapDutch ↔ Van de kaartgegevens van Sim de terugwinningssoftware

Van de kaartgegevens van Sim de terugwinningssoftware

Van de kaartgegevens van Sim de terugwinningssoftware

Van de kaartgegevens van Sim de terugwinningssoftware

Van de kaartgegevens van Sim de de terugwinningssoftware is snel en betrouwbaar terugwinningsnut dat terugkrijgt en geschrapt inbox herstelt, outboxes en gelezen ontwerp of ongelezen tekstberichten en verloor of de aantallen van het telefoonboekcontact van bedorven mobiele telefoon sim kaart wiste. Voorziet zo ook alle bijzonderheden van simkaart zoals dienstverlener naam van zijn plaats, IMSI aantal, aantal icc-identiteitskaart dat op de spaander van de simkaart wordt gedrukt.

Van de telefoongegevens van de cel de de terugwinningssoftware steunt verloren gegevensterugwinning met behulp van standaardPC/SC en Phoenix USB sim kaartlezer op uw computerPCs. Lees en onderzoekt wetenschappelijk de simkaart van om het even welk land op om het even welke netwerkdienstverlener.

Verstrekt terugwinning van verloren geschrapt gegevens wegens virus besmette sim kaart of om het even welk type van menselijke foutenoorzaken van gegevensverlies. Win waardevolle gegevens terug zelfs wanneer sim de kaart niet door uw mobiele telefoons wordt ontdekt. De software is zeer makkelijk te gebruiken en vereist geen technische vaardigheden om de software van de de gegevensterugwinning van de simkaart in werking te stellen.

De eigenschappen van de software :

  • Krijg geschrapte tekstberichten en gewiste telefoonboekaantallen van mobiele telefoon sim kaart terug.
  • De alle bijzonderheden van de vertoning van van de de celtelefoon van de gebruiker mobiel de kaartgeheugen sim.
  • De software voorziet file van mobiele simkaart van in een minuut en slaat de teruggekregen gegevens in tekstformaat voor op verdere verwijzing.
  • Interface gesteunde software GUI die gemakkelijk door zelfs niet technische gebruikers in werking wordt gesteld.
  • De vensters werkend systeem van de steun met inbegrip van 98, 2000, 2003, ME, NT, XP en UITZICHT.