HomeSitemapDutch ↔ Digitale de terugwinningssoftware van cameragegevens

Digitale de terugwinningssoftware van cameragegevens

Digitale de terugwinningssoftware van cameragegevens

Digitale de terugwinningssoftware van cameragegevens

De digitale de terugwinningssoftware van cameragegevens is gemakkelijk, Niet destructief de softwarenut van de gegevensterugwinning en de betrouwbare terug te krijgen oplossing wint redding geformatteerde geschrapte beelden, beelden, foto's, audio videodossiers en omslagen van digitale camera terug. Deze software zal dossiers terugkrijgen die wegens ongepaste sluiting, systeemneerstorting of virusbesmetting verloren.

Deze software is nuttig in het herstellen van de toevallig geschrapte beschadigde geformatteerde gewiste audio videodossiers van beeldbeelden zelfs als de media worden bedorven en u niet tot het of de geheugenkaart kunt toegang hebben die terwijl de camera is wordt teruggetrokken.

Het gemakkelijkste en snelle hulpmiddel van het softwarenut voor restauratie van om het even welk type van digitale dossiersomslagen met inbegrip van BMP 3gp MPEG MOV WAV MIDI QuickTime van TIF AVI PNG van GIF van TIF JPG JPEG of een ander dossiertype dat in uw digitale media wordt opgeslagen. Tijdens terugwinning wordt een snel aftasten van de opslagmiddelen uitgevoerd om van de verloren beelden of de beelden de plaats te bepalen en te doen herleven. Na het volledige aftasten wordt de beelden die in de opslagmiddelen worden gevonden getoond en u kunt foto's bekijken en gemakkelijk uw teruggekregen beelden kopiƫren en aan gebruiker gespecificeerde plaats sparen.

Eigenschappen:

  • Red al uw bedorven audio, video, foto's, beelden, beelden, en foto'sdossiers van van u compact flitsgeheugen, mobiele informatieverspreider, slimme media, de kaarten van verschillende media of om het even welk type van verwijderbare digitale media.
  • Diverse types van deze softwaresteun van digitale media met inbegrip van Canon, Casio, Chinon, Fuji, Fujifilm, de Elektronika van LG, Hitachi, PK, IBM, Yashica, Olympus, Panasonic, Philips, Epson, Ericsson, Relisys, Ricoh, Ridata, Ritek, Samsung enz.
  • Krijgt nog Gegevens terug als het GEFORMATTEERDE "bericht van" DRIVE NIET op het uw computerscherm wordt getoond.
  • Het gemakkelijkste en snelste hulpmiddel van het softwarenut voor restauratie van om het even welk type van digitale dossiersomslagen met inbegrip van JPG, JPEG, TIF, GIF, TIF, AVI, PNG, BMP, 3GP, MPEG MOV, WAV, MIDI of een ander dossiertype dat in uw digitale media wordt opgeslagen.
  • De software is makkelijk te gebruiken en gemakkelijk geleid door niet technische persoon.