HomeSitemapDutch ↔ De verwijderbare media software van de gegevensterugwinning

De verwijderbare media software van de gegevensterugwinning

De verwijderbare media software van de gegevensterugwinning

De verwijderbare media software van de gegevensterugwinning

De verwijderbare media software van de gegevensterugwinning is een gemakkelijk, read-only en niet destructief nut. De software wordt gebruikt om, al uw verloren, ontbrekende, bedorven, beschadigde dossiers of omslagen terug te krijgen, te herwinnen terug te winnen en undelete. Het kan al uw muziekdossiers, digitale dossiers, audio, video, beelden, foto's, beelden, documenten terugkrijgen wanneer zij door uw computer ontoegankelijk zijn.

Deze software verzekert gegevensherwinning in het geval van toevallige schrapping, het formatteren, virusaanvallen, het systeemdefect van het Dossier in hardware, ongepaste sluiting, menselijke fouten, of een ander soort het logische nalaten om tot uw gegevens toegang te hebben.

De software die gegevens van de compacte kaart van het flitsgeheugen, aandrijving USB, veilige digitale kaart, micro- aandrijving, slimme media, de kaart van het flitsgeheugen, penaandrijving, compacte kaart van verschillende media en andere verwijderbare media kan terugkrijgen. Deze software is nuttig in het terugkrijgen van allerlei dossiers zoals mpeg, wav, Midi, bmp, jpg, jpeg, GIF, enz. van uw verwijderbare media.

Steunt al Merk van de media van het type digitaal Acer, Benq, Canon, Casio, Espon, Fujifilm, PK, Jenoptik, Kodak, Konica, Lexar, Pentax, Rollie, Ricoh, Samsung, Sanyo, Sony, Toshiba, Vivtar, Yakumu, Vivitar enz.

Eigenschappen:

  • Krijgt uw gegevens van beschadigde aandrijving zoals duimaandrijving, micro- aandrijving, verwijderbare compacte de kaartapparaten enz. terug van het flitsgeheugen.
  • De software is het gemakkelijkste en snelste nut dat voor restauratie van om het even welk type van dossiers en omslagen wordt gebruikt.
  • De software biedt gegevensterugwinning, dossierreparatie, en schijf kenmerkende mogelijkheden aan.
  • Verzekert gegevensterugwinning zelfs nadat de dossiers met het gebruik van de sleutels (van Shift+Del) worden geschrapt.
  • Win dossiersinformatie van bedorven logisch gezien beschadigde of slechte sectoren terug.
  • Verstrekt snelste draai rond tijd met inbegrip van analyse en terugwinning van dossiers met inbegrip van WAV, MIDI, doc., JPG, MP3, MPEG, ZIP, RAR, PST, GIF, RIFF, TIF, AVI, PNG en veel meer.
  • Wint dossiers terug zelfs als het GEFORMATTEERDE "bericht van" DRIVE NIET door uw computer wordt getoond.
  • De Software neemt minder draai rond tijd en is gemakkelijk te behandelen.