HomeSitemapDutch ↔ Van de aandrijvingsgegevens van de pen de terugwinningssoftware

Van de aandrijvingsgegevens van de pen de terugwinningssoftware

Van de aandrijvingsgegevens van de pen de terugwinningssoftware

Van de aandrijvingsgegevens van de pen de terugwinningssoftware

Van de aandrijvingsgegevens van de pen de de terugwinningssoftware is gemakkelijke, NIET DESTRUCTIEVE en gelezen slechts de herwinningssoftware van dossiersomslagen. Het wordt ontworpen om geformatteerde geschrapte ontbrekende folders, omslagen en dossiers van logisch gezien verpletterde draagbare verwijderbare aandrijving terug te krijgen. De software wordt beschouwd als veiligste en gemakkelijkste nutshulpmiddel voor gebruikers.

Steunt al type van aandrijving USB en de geheugenstokken met inbegrip van Apacer, Kingmax, Lexar PenDrive, PQI Ridata, Supermedia, Super flits, overtreffen, Sony, Generisch, Essentieel Corsair, Viking in al Snelheid 1.1(Low van de capaciteiten64mb 128mb 256mb 512mb 1gb 2gb 4gb 8gb enz. Steun USB), USB 1.1(High Snelheid), en USB 2,0 (Volledige Snelheid) type.

Het wint verloren gegevens wegens Menselijke fouten, de aanvallen van het Virus, beschadigd dossiersysteem, hardwaredefect, ongepaste sluiting en divers type van systeemmislukking terug. De software is gemakkelijk te werken en kan door niet technische persoon gemakkelijk worden in werking gesteld.

Eigenschappen:

  • Snelste software om al type van dossiers met inbegrip van documenten, video, beelden, digitale muziek en andere dossiersomslagen enz. terug te winnen.
  • De software moet verloren gegevens herstellen, geformatteerde of beschadigde dossiers terugkrijgen alvorens u bevestigt en uw bedorven opslaggelegenheid herstelt.
  • De software is nuttig in het herwinnen van andere informaticagegevens van uw verwijderbare USB opslagmiddelen.
  • Krijgt Gegevens terug zelfs als het GEFORMATTEERDE "bericht van" DRIVE NIET door uw computer wordt getoond.
  • De veiligheidskopie van de Herwinning van gegevens voor zowel type van het formatteren als schrapping of door Microsoft Vensters of Apple Macintosh OSX.
  • De software geeft snelste output en minder verwerkingstijd terug.