HomeSitemapDutch ↔ De VETTE software van de gegevensterugwinning

De VETTE software van de gegevensterugwinning

De VETTE software van de gegevensterugwinning

De VETTE software van de gegevensterugwinning

De VETTE software van de gegevensterugwinning undelete de hulp van het terugwinningshulpmiddel de gebruikers om essentiële geschrapt terug te krijgen gegevens wegens bedorven verdelingen, virusaanval, beschadigde MBR, verloren VETTE ingangen, slechte sector beïnvloede opslagmiddelen, ongepaste systeemsluiting, stroomuitval, hardware/softwaredefecten enz.

Lees slechts het nut terug gegevens van geformatteerd terugwint, en ontbrekende verloren logische aandrijving ver*delen-repartitioned en sla de teruggekregen dossiers en de omslagen aan gebruiker gespecificeerde plaats voor toekomstige verwijzing op. Krijg gemakkelijk gegevens terug wanneer de kringloopbak is leeggemaakt en de gegevens gebruikend sleutels Shift+Del geschrapt.

De software voert gemakkelijk gegevensterugwinning op niet verwijderbare harde schijfaandrijving met inbegrip van (winde, EID, SCSI, ATA en SATA) en de verwijderbare USB aandrijving van de flitsopslag zoals penaandrijving, geheugenstokken, duimaandrijving of andere flitsopslagmiddelen uit.

De eigenschappen van de software :

  • De software krijgt gegevens van FAT12, FAT16, FAT32 en Vfat- dossiersysteem terug.
  • Het volledig automatische nutshulpmiddel steunt terugwinning van gegevens van van het de aandrijvings VETTE volume van PC, laptop en harde schijfopslagmiddelen.
  • De niet destructieve terugwinning van het dossiernamen van de softwaresteun lange.
  • De software is nuttig in computerforensische geneeskunde.
  • Voorzie snelste draai rond tijd van gebruikersvriendelijke interface GUI.
  • Verstrekt Standaard en Geavanceerde onderzoeksopties voor terugwinning van dossiers en omslagen.
  • Kunnen de gebruikers niet van IT de software op Vensters 98, 2000, 2003, XP, UITZICHT, NT en ME gemakkelijk in werking stellen werkend systeem.