HomeSitemapDutch ↔ De digitale software van de beeldenterugwinning

De digitale software van de beeldenterugwinning

De digitale software van de beeldenterugwinning

De digitale software van de beeldenterugwinning

De digitale software van de beeldenterugwinning vereenvoudigt uw terugwinningstaak van verloren geschrapt gegevens wegens vele redenen met inbegrip van virusaanval, fabriek het terugstellen, hardware/softwaredefecten of om het even welk soort menselijke fouten. De gegevensterugwinning van de steun van bedorven digitale media, niet verwijderbare harde schijfaandrijving en verwijderbare USB flitsaandrijving.

Wint gemakkelijk gewiste, ontbrekende gegevens zoals muziek terug, liederen, audio/videoklemmen, beelden, dienen de foto's en het beeld in als jpg, jpeg, herstelt de GIFenz. Software foto's van digitale camera's en mobiele telefoongeheugenkaart van verschillende media zoals veilige digitale kaart (BR), extreme digitale kaart (XD), slimme media en nog compacte flitskaart of een andere flitsopslagmiddelen.

Het nut van de de terugwinningssoftware van het beeld verstrekt duimnagelvoorproef van teruggekregen beelden en herstelt terug uw kostbaar geheugen bij veilige plaats op uw harde aandrijving.

De eigenschappen van de software :

  • Krijg digitale gegevens terug wanneer „de ontdekte Aandrijving niet“ of het geformatteerde „bericht van de „Aandrijving niet terwijl toegang hebbend tot om het even welke.
  • Krijg beeldendossiers terug wanneer kaart die terwijl de camera's (of ander apparaat) wordt teruggetrokken zijn.
  • De software is handig en krachtig nut met gebruikersvriendelijke interface GUI.
  • Zeer makkelijk te gebruiken en vereist geen technische vaardigheden om de software in werking te stellen.
  • Het hulpmiddelsteun van de redding op alle vensters werkende systemen met inbegrip van 98/VISTA/2000/2003/XP/NT/ME.